Nvidia 3D Vision!

Η απάντηση για όσους πήγαν να σας την ”βγουν” οτι με το PS3 απολαμβάνουν παιχνίδια 3D.Τη λύση σας την δίνει η Νvidia 3d Vision!H Nvidia πάντα ένα βήμα μπροστά απο τις ανταγωνίστριες εταιρείες,δημιούργησε τα 3d Nvidia γυαλία για να τα βλέπετε όλα τρισδιάστατα για να μην αφήσει τους gamers του Pc παραπονεμένους και να παίζουν στο βαρετό 2d περιβάλλον.’Ολα όμως με το κατάλληλο τίμημα αφού για να ευχαριστηθείς 3d θα πρέπει να έχεις και το κατάλληλο Pc. Συγκεκριμένα, απαιτείται Pc με Windows Vista ή Windows 7 ,την κατάλληλη κάρτα γραφικών (Ge Force πχ) , το κατάλληλο 3d monitor και φυσικά το Nvidia 3d Vision.Πρόκειτε για 3D γυαλιά που έχουν διάρκεια μπαταρίας 40 ώρες!Όσο διαρκεί δηλαδή η μπαταρία των 3D γυαλιών της NVIDIA που υποστηρίζουν 3D LCD και 3D HDTV τηλεοράσεις στα 120 Hz.
Δυστυχώς για όσους βιαστήκατε να χαρείτε η τιμή ειναι αλμυρή καθώς κοστίζει περί τα 200 € και κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική.Φυσικά δεν υπολογίζεται το τιμολόγιο της ΔΕΗ που με όλα αυτά που προαναφέραμε μπορεί να σας έρθει λίγο ανεβασμένο!
Εμείς τα βρήκαμε και σας τα αναφέραμε και εσείς παίρνετε την απόφαση αγοράς του.Αν τα θέλετε τόσο πολύ και έχετε τον ”θείο απο το Σικάγο” μπορείτε να τα έχετε άμεσα αλλιώς πρέπει να βρείτε άλλον τρόπο αγοράς αφού η άφιξη τους στην Ευρώπη είναι άγνωστη.
Χρήστη του Pc έπρεπε να βρούμε κάτι να σε”γλυκάνουμε” και σένα..αλλά δυστηχώς όλο το σύνολο της Nvidia 3d Vision είναι λίγο αλμυρό.

Leave a comment