Κλείνει το Iso Hunt?

Τίτλοι τέλους θα γραφτούν και για το Iso Hunt αν δεν συμμορφωθεί με το νόμο. Σύμφωνα με πηγές απο το διαδίκτυο το συγκεκρίμενο Site θα πρέπει να αποσύρει εως της 23 Μαρτίου όλα τα torrents αρχεία που περιέχει αφού όπως δήλωσε και ο δικάστης που έχει αναλάβει την υπόθεση οτι καταπατά το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Iso Hunt είναι απο τα πιο δημοφιλή
site των πειρατών για τα torrents,καθώς απαριθμεί 30 εκατομμύρια επισκέψεις καθημερινά.
Έτσι το Iso Hunt ή θα πρέπει να αφαιρέση όλα τα torrents που καταπατούν το νόμο ή να βρει μια συμβιβαστική λύση με την δικαιοσύνη αν αυτο βέβαια είναι εφικτό. Αναμένονται οι αντιδράσεις των χρηστών-πειρατών να δούμε πώς θα αποδεχτούν την απόφαση αυτή της δικαιοσύνης,καθώς την προηγούμενη φορά που είχε γίνει κάτι ανάλογο και τελικά έκλεισαν το mininova ο κόσμος ξεσηκώθηκε και έκανε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Αμερικής. (ότι έγινε δλδ και στην Ελλάδα με το κλείσιμο του gamato.info).
Οι επιλογές των πειρατών συνεχώς και μειώνονται αφού σε θέματα περι κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας η δικαιοσύνη είναι σκληρή.Αναμένουμε και εμείς να δούμε την απόφαση του Iso Hunt και της δικαιοσύνης.

3 Responses to “Κλείνει το Iso Hunt?”

  1. Καταραμένο Αροξόλ Says:
  2. JB Says:
  3. 1wAnNh5 Says:

Leave a comment